Bezoekers
We hebben 796 gasten online
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Mataram

€ 895.00

Lees Meer...

Product
 

Londen, 3 daagse busexcursiereis met ferry

Van Nood Reizen weet precies wat u gezien moet hebben tijdens een stedentrip van 3 dagen. Op een ontspannen manier laten wij u kennis maken met deze metropool. Het hectische verkeer, het dagelijkse leven, de culturele hoogtepunten; wij laten het u allemaal in een paar dagen zien.

€ 139.00

Lees Meer...

Groot Brittannië Londen Londen
Product
 

Duitsland Ulm en Legoland Comforthotel Ulm

Bezoek de stad Ulm en combineer uw reis met een bezoek aan Legoland Duitsland.

U verblijft in het drie-sterren Comforthotel Ulm met een centrale ligging ten opzichte van beide bezienswaardigheden. Deze reis is uitermate geschikt voor kinderen.

€ 105.00

Lees Meer...

Duitsland Duitsland
Product
 

Open Dag 17 april a.s. Riviercruiseschip Switzerland II

Kom op 17 april a.s. naar Alphen aan den Rijn en bezoek het riviercruiseschip MS Switzerland II van rederij Select Voyages. Speciaal voor Van der Valk Vakanties komt het schip naar Alphen aan den Rijn.

Heeft u wel eens nagedacht over een comfortabele verzorgde vaarvakantie? Maak dan nu kennis met dit prachtige riviercruiseschip.

Lees Meer...

Nederland Nederland
Product
 

Zeecruise Caribbean Horizon All inclusive vanaf Aruba

Zeecruise in het Caribisch gebied met vertrek vanaf het eiland Aruba per cruiseschip Horizon van de Spaanse Rederij Pullmantur Cruises. Ervaar aan boord van het cruiseschip de Horizon hoe ontspannen een cruisevakantie kan zijn. Ontdek de Antilliaanse gastvrijheid op Aruba en Curaçao en maak kennis met  Venezuela en Colombia.

€ 1599.00

Lees Meer...

Caribbean Caribbean
Product
 

Hong Kong Island Tour (seat in coach)

Hong Kong Island Tour (seat in coach) Halve dagtour Tijdens deze leuke excursie krijgt u de kans een goede indruk van het indrukwekkend Hong Kong op te doen. U wordt meegenomen naar de mooiste en leukste plekjes van Hong Kong Island! U begint uw excursie op de Stanley market, waar u uw slag kunt slaan als het om koopjes gaat; Vergeet u er niet af te dingen! Dan gaat u naar Aberdeen, een traditioneel vissersdorpje. Veel mensen wonen er nog in oude bootjes. Het is mogelijk om (optioneel) een tochtje met een sampan te maken, dit dient ter plaatse afgerekend te worden. Vanaf het water krijgt u dan een goed beeld van hoe de lokale bevolking hier op dit drijvende dorp leeft. U vervolgt uw tocht en rijdt langs het strand van Repulse Bay, een populair recreatiegebied voor de lokale bevolking! Deze halve dagexcursie wordt besloten met een rit per treintje naar de top van Victoria Peak, hier kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over Hong Kong, het hoogste punt van Hong Kong. De haven, Hong Kong Island en de vele wolkenkrabbers zijn goed te zien vanaf dit punt.

€ 27.00

Lees Meer...

Hong Kong
Product
 

Vlucht Yangon Bangkok met Air Asia

U vliegt van Yangon naar Bangkok met Air Asia. Air Asia is een low-cost airline met voordelige tarieven. NRV reserveert voor u het best beschikbare tarief op moment van boeking. Voor deze vlucht gelden afwijkende betalings- en annuleringsvoorwaarden ivm strenge ticket condities. U mag 20 kg bagage inchecken en voor de handbagage geldt dat deze niet meer dan 7 kilo mag wegen en dient maximaal de volgende afmetingen te hebben: 56 x 36 x 23 cm

€ 82.00

Lees Meer...

Myanmar
Product
 

14 dagen Magisch Syrië Libanon (incl. auto met chauffeur)

Syrië is een kruispunt van beschavingen, u zult versteld staan van de indrukwekkende geschiedenis van dit bijzondere land en de historische erfenis die u er aantreft. Ook het aangrenzende Libanon kent schitterende bezienswaardigheden, het land heeft de laatste jaren een inhaalslag gemaakt na conflicten in het recente verleden en u zult uw ogen uitkijken in dit prachtige land. U begint uw rondreis met auto met chauffeur in Damascus, de hoofdstad van Syrië. Het oude centrum met kleine straatjes en levendige bazaar laten u direct de sfeer van het mystieke Midden Oosten ervaren. In Palmyra gaat u deze prachtige stad uit de oudheid ontdekken en in het onbekende oosten van het indrukwekkende Syrië liggen diverse bijzondere opgravingen op u te wachten. U overnacht er in Deir Ez Zor, gelegen aan de schitterende Eufraat-rivier. In Aleppo kunt u door de soek dwalen, u ziet er de handelaren die hun waar veelal met ezeltjes en handkarren vervoeren. Natuurlijk gaat u ook een kijkje nemen bij de nabij gelegen Abdij van St. Simeon. U vervolgt uw reis naar Hama, bekend om de grote houten raderen, de zogenaamde ?dodenstad? Sergilla en het kruisvaarderskasteel Krak des Chevaliers. Dan steekt u de grens over naar Libanon waar u een bezoek brengt aan het fascinerende Baalbeck, de glooiende Bekavallei en de boeiende hoofdstad van het land: Beirut!

€ 1226.00

Lees Meer...

Syrië
Product
 

Hyatt Regency Cancun*****

Hyatt Regency Cancun is een heerlijk vakantiehotel aan het strand, op een uitstekende locatie met een adembenemend uitzicht over de Caribische Zee en de Nichupte lagune.

€ 49.00

Lees Meer...

Mexico
Product
 

2 dagen Kirrirom Chambok Homestay

Het Kirirom National Park is het best bereikbare Nationale Park van Cambodja. In het weekend is dit gebied een geliefd oord voor de Cambodjanen die de stad ontvluchten en de natuur opzoeken. Het gebied is heuvelachtig en leent zich voor het maken van prachtige wandelingen. Omdat het vrij hoog ligt (600 ? 700 meter boven de zeespiegel), is het redelijk koel. U overnacht in een zeer eenvoudige accommodatie in een lokaal dorp, een belevenis! Deze excursie wordt op privé basis uitgevoerd. Minimaal 2 personen.

€ 185.00

Lees Meer...

Cambodja
Product
 

Equatorial Malakka****

Een prettig hotel om de bijzondere stad Malakka te ontdekken. Door de vele faciliteiten, uitstekende ligging en vriendelijke service ene uitstekend hotel om enkele nachten te verblijven.

€ 30.50

Lees Meer...

Maleisië
Product
 

Puri Kelapa Garden Cottages ** ***

Het Puri Kelapa is een prettig kleinschalig hotel met een vriendelijke sfeer, de naam van het hotel is ontleend aan de talloze statige klapperbomen in de tuin.

€ 16.50

Lees Meer...

Indonesië Bali
Product
 

Multiple entry visum Vietnam inclusief handling

Voor een bezoek aan Vietnam is een visum verplicht. U kunt de visumaanvraag zelf regelen bij de betreffende ambassade, maar u kunt dit ook laten verzorgen door NRV Holiday. Hiervoor brengen wij u naast de kosten van het visum ? 20,- bemiddelingskosten per visum in rekening en ? 10,- per visum voor de visumauthorisatie die ons agentschap ons in rekening brengt. Een visumauthorisatie is een officieel document, waarop goedkeuring wordt gegeven voor verstrekking van uw visum. Na boeking krijgt u de benodigde visumformulieren en informatie over de procedure toegestuurd. Wel willen wij u erop attenderen dat u circa 4 weken voor vertrek uw paspoort naar de Visumdienst stuurt en u dus uw paspoort niet in eigen bezit heeft. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit draagt, dient u zelf zorg te dragen voor een eventueel benodigd visum. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Ambassade van Vietnam.

€ 94.00

Lees Meer...

Vietnam
Product
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>